Free Earn $10 ROSE Oasis Network ROSE Quiz 2022

Coinmarketcap Oasis Network Quiz Answers: Participate in Coinmarketcap Learn & Earn campaign and win free $10 worth ROSE tokens from Oasis Network Quiz.

Oasis Network learns & earn coinmarketcap campaign is going to be live at 12:00 PM UTC. Participate in the Oasis Network quiz & earn free Rose tokens.

Oasis Network quiz questions will generally be based on the same topic and therefore make sure to learn about it through the provided short lessons or videos.

This learn & earn free $Rose from coinmarketcap is for a limited time and for limited users with the random luck system so don’t miss this chance to earn free $10.

Rose token rewards will be distributed randomly to users amongst those who complete the quiz successfully before the campaign concludes.

This Coinmarketcap Oasis Network learn & earn campaign’s reward pool consists of 571,257 Oasis Network (ROSE) tokens worth $180,000. 

Successful users will receive 30 Oasis Network (ROSE) tokens worth $10 as well as 50 diamonds as a reward!

The Oasis Network Learn & Earn campaign will run from 2022.02.21 (12:00 PM UTC) to 2022.03.22 (23:59:59 PM UTC).

If you have not taken the lessons yet, make sure to learn about Oasis Network to complete the quiz. Oasis Network quiz answers are given below.

How to participate in Coinmarketcap Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below and create your new account on coinmarketcap.

Click Here

2) If asked enter the referral code (RSN44B3T) during the signup process.

3) Visit here and tap on the start button to take the Coinmarketcap Oasis Network Quiz.

4) Complete the captcha and agree to the terms and start the quiz.

5) Enter your email address with you have registered on Coinmarketcap.

6) Enter your Binance User ID, How to find Binance User ID? Go to Binance > Profile > Copy your User ID

Note: If you do not have Binance account then create from the link given below.Click Here

7) Complete the Oasis Network quiz. Scroll the page to see the answers.

8) Add Oasis Network (ROSE) token to the public watchlist.

Coinmarketcap Oasis Network Learn & Earn Quiz Answers

Note: Do your research & recheck the answers before submitting the quiz. These answers are just for the reference purpose only

Q1) What is the Oasis Protocol?

Answer: A scalable Layer 1 blockchain that can expand DeFi beyond early adopters into mass market adoption

Q2) Why is Oasis ideal for DeFi?

Answer: All of the above

Q3) What is the ROSE token capped at?

Answer: 10 billion

Q4) What is the ROSE token used for?

Answer: Staking and securing the safety of the Network

Q5) What is YuzuSwap?

Answer: The first DEX built by community developers on Oasis

Q6) Who are some of the backers of the $200 million Oasis Ecosystem Fund?

Answer: Pantera

Telegram Channel

Q7) What do Oasis’ privacy preserving features facilitate?

Answer: Confidential computation and defense against MEV to bring DeFi to the mainstream market

Q8) What is Emerald?

Answer: An EVM compatible ParaTime

Other Learn & Earn Quiz

Comment ( 1 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »