Learn about The Sandbox & take a short Quiz to use your newfound knowledge!

Learn about Cybertino & Take a Short Quiz to use your newfound knowledge.

Register Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=47251263

Note: You must Complete KYC on Binance to get a reward

Table of Contents

CoinMarketCap users can learn about The Sandbox (SAND), and then take a short quiz. $SAND reward will be distributed randomly to users amongst those who complete the quiz successfully before the campaign concludes.

This Sandbox Learn & Earn Campaign’s reward pool is 579,900 SAND (Aprx $600,000). Successful users will receive 10 SAND (Aprx $10) as a reward and 50 Diamonds additionally!

The Sandbox “Learn & Earn” Campaign will run from 2021.09.06 (3:00 PM UTC) to 2021.10.06 (23:59:59 PM UTC). If you have not taken the lessons yet, please make sure to learn about The Sandbox to complete the quiz!

– Lesson 1: What is The Sandbox?
– Lesson 2: The Sandbox NFTs
– Lesson 3: What are SAND and LAND?
– Lesson 4: Play-To-Earn
– Lesson 5: Join Our Community

CoinMarketCap The Sandbox Learn & Earn Quiz

If you have trouble submitting, please try again at this dedicated link: https://coinmarketcap.jotform.com/212482625345960
The Sandbox “Learn & Earn” Campaign will run from 2021.09.06 (3:00 PM UTC) to 2021.10.06 (23:59:59 PM UTC). 

[Follow The Sandbox Communities]

The Sandbox Website: https://www.sandbox.game/en
The Sandbox Medium: https://medium.com/sandbox-game
The Sandbox Twitter: https://twitter.com/thesandboxgame
The Sandbox Discord: https://discord.com/invite/vAe4zvY
The Sandbox  Telegram: https://t.me/sandboxgame

Learn Sandbox & Earn 10 SAND (Aprx $10)

Earn free 10 SAND (Aprx $10) token from CoinMarketCap Sandbox Quiz. Hello guys! I am back with an interesting Cryptocurrency quiz that gives you chance to learn about cryptos and earn free crypto coins or tokens. See the Coinmarkercap Sandbox Quiz Answers given below.

CoinMarketCap Sandbox ($10 SAND) Earn Campaign – (Earn free crypto coins).

Sandbox Quiz CoinMarketCap questions are asked based on Sandbox and therefore make sure to learn about Sandbox through the provided short lessons thoroughly so that you do not miss free Aprx $10 SAND token.

CoinMarketCap Sandbox Quiz Answers are given below scroll the page to see SAND CoinMarketCap Answers. Even though I provide the answers, the whole point is to learn something new and earn free crypto as a reward. 

Before you start the Sandbox Quiz take the Sandbox lessons so that you do not mark any CoinMarketCap Sandbox Answers incorrectly. 

You have to answer Sandbox Quiz CoinMarketCap questions correctly to be eligible for the free Aprx $10 SAND token. Users get CRU Tokens by completing the quiz.

This Earn free Aprx $10 SAND token from CoinMarketCap is for a limited time and for limited users with the random luck system so don’t miss this chance to earn free $Aprx $10 SAND token.

Sandbox Quiz Answers are given below scroll the page to see the correct answers.

Please provide the “Email” address associated with your CoinMarketCap account.*

Please provide your Binance User ID*This field is required.See here how to find your Binance user ID.

CoinMarketCap Sandbox Learn & Earn Quiz Answers

1. What is the total supply of the $SAND tokens?

Answer: 3,000,000,000 SAND

2. On which blockchain is The Sandbox ecosystem currently developed onto?

Answer: Ethereum

3. What is the main The Sandbox virtual world primary focus for users?

Answer: Playing Games

4. What is NOT one of the main utility token of The Sandbox ecosystem?

Answer: Stablecoin

5. What is the name of the NFT Maker creation tool in The Sandbox that lets you make 3D game assets and tokenize them for putting on the Marketplace?

Answer: VoxEdit

6. How can users monetize their games on The Sandbox?

Answer: All of the above

7. What tokens standards do The Sandbox use for its technology?

Answer: All of the above

8. What can users do with the ASSETS bought on the marketplace?

Answer: Integrate them and publish their game experiences

9. Which of the below will be a feature of Play-To-Earn in The Sandbox:

Answer: All of the above

Thank you For redoing

Leave a Reply

Your email address will not be published.