coin MarketCap Perpetual Protocol Quiz Answers: Learn & Earn $5 PERP token from Perpetual Protocol Quiz.

CoinMarketCap Perpetual Protocol Learn & Earn Campaign is live now. Participate in the Perpetual Protocol quiz & earn a free $5 PERP token.

Perpetual Protocol Quiz Coinmarketcap questions are generally based on the Perpetual Protocol PERP token itself and therefore make sure to learn about it through the provided short lessons or videos and do not miss the $5 PERP token.

CoinMarketCap Perpetual Protocol quiz answers are given below scroll the page to see Coinmarketcap PERP token answers.

You have to answer all Perpetual Protocol Quiz questions correctly to be eligible for the free $5 PERP token.

This learns & earn free $5 PERP token from CoinMarketCap is for a limited time and for limited users with the random luck system so don’t miss this chance to earn a free $5 PERP token.

PERP token reward will be distributed randomly to users amongst those who complete the quiz successfully before the campaign concludes.

This Perpetual Protocol “Learn & Earn” Campaign’s reward pool consists of PERP tokens worth $50,000.

Successful users will receive $5 PERP as well as 50 Diamonds as a reward.

This Learn & Earn Campaign will run from 4th November 2021 (12:00 PM UTC) to 17th November 2021 (23:59:59 PM UTC).

If you have not taken the lessons yet, please make sure to learn about Perpetual Protocol to complete the quiz.

How to participate in Coinmarketcap Learn & Earn Quiz?

1) Open the Coinmarketcap Perpetual Protocol quiz link which has been posted on our Telegram channel.

2) Tap on the start button to start the CoinMarketCap Perpetual Protocol quiz.

3) Complete captcha and tap on next button and agree to terms and start the quiz.

4) Enter your registered email address with CoinMarketCap. (If you have not registered then the first register on CoinMarketCap)

5) Enter your Binance User ID (How to find Binance User ID? Go to Binance > Profile > Copy your User ID)

6) Complete the Perpetual Protocol  (PERP) quiz by giving correct answers. Scroll the page to see the answers.

7) Enter your Erc-20 wallet address. You will get it from Trust wallet / Metamask.

8) Add PERP Token to the watchlist.

CoinMarketCap Perpetual Protocol Learn & Earn Quiz Answers

Coinmarketcap Perpetual Protocol Quiz will open at 12:00 PM UTC, 4th November

1. On Perpetual Protocol, users can provide liquidity with up to _x leverage?*

Answer: 10X

2. Which one of the following is NOT an advantage of Perpetual Protocol?

Answer: It offers real-time customer service

3. In order to trade on the protocol, which asset(s) do you need in your cryptocurrency wallet?*

Answer: ETH & USDC

4. Which scaling solution is Perpetual Protocol built on?*

Answer: Arbitrum

5. What is a perpetual contract?

Answer: A financial product that enables you to speculate on any asset’s price movement.

6. To provide liquidity on the protocol, the only way to do it is to manually select which market to provide liquidity to and in which price range. True or False?*

Answer: True

7. Perpetual Protocol allows cross-margin mode at launch. What does that mean?

Answer: You can open multiple positions using your account balance as collateral.

8. Can anyone open new markets on Perpetual Protocol and get a cut of the transaction fees in the future?

Answer: Yes

Other Learn & Earn Quiz

 

https://coinmarketcaplive.in/category/learn-earn/
https://coinmarketcaplive.in/eran-free-mars-ecosystem-quiz-answers-learn-earn-5-xms/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »