Watch the video series & learn about The Graph’s decentralized network

https://coinmarketcap.jotform.com/211392379066965

Ready for The Graph Quiz?Make sure to watch all of the videos above before starting!

Please verify that you are human*

Please carefully read the CoinMarketCap Earn Terms and Conditions. You will only be eligible to participate in the quiz if you click on “I agree with the CoinMarketCap Earn Terms and Conditions.”*

Please provide the email address associated with your CoinMarketCap account.*

Please provide your Binance user ID*This field is required.See here how to find your Binance user ID.

Question 1: What is the total supply of GRT tokens?

Ans: 10,000,000,000

Question 2: What is The Graph?

Ans: An indexing protocol for orgainizing blockchain data.

Question 3: What are subgraphs?

Ans: Open APIS that anyone can query

Question 4: What’s the query language used for Subgraphs?

Ans: GraphQL

Question 5: What do Curators do?*

Ans: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares.

Question 6 : What are Indexers?

Ans: Node operators that index data and serve queries.

Question 7 : Why do indexers have to stake GRT?

Ans: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT).

Question 7 By delegating GRT to Indexers what can you do?

Ans: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy.

Thank you for taking the quiz!

Follow The Graph and CoinMarketCap on Twitter. Also, join the The Graph and CoinMarketCap Telegram community!

❤️

Don’t miss that

Comments ( 5 )

  • Pingback:Earn $5 of 1inch Tokens Free 1inch Watch the video series & learn about various protocols by the 1inch Network -

  • Pingback:Earn Free SushiSwap x CMC 💎 GET $1 in SUSHI tokens -

  • Benjamin

    I was just telling my friend about that.

    Check out my web blog :: hotshot bald cop

Leave a Reply to Bernardo Cancel reply

Your email address will not be published.

Translate »